Product placement a jeho uplatnění v konkrétním filmu. - Vaněk, Tomáš (2010)
Marketingové a komerční komunikace a zařazení product placement v jejich rámci, legislativa upravující product placement a její aplikace, historie product placement, formy product placement, využití product placement v rámci marketingové kampaně, uplatnění product placement ve filmu Casino Royale.