Product placement a jeho uplatnění v konkrétním filmu. - Vaněk, Tomáš; Postler, Milan, 1960-; Pařízek, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Marketingové a komerční komunikace a zařazení product placement v jejich rámci, legislativa upravující product placement a její aplikace, historie product placement, formy product placement, využití product placement v rámci marketingové kampaně, uplatnění product placement ve filmu Casino Royale.
Vedoucí práce: Milan Postler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses