Podnikatelský plán - návrh strategie firmy Centrum FotoŠkoda - Škoda, Martin (2010)
Práce ukazuje na praktickém příkladě firmy Centrum FotoŠkoda aplikaci podnikatelského plánu a dalších teoretických východisek pro managery. V práci obsažená doporučení napomáhají činit kvalifikováná rozhodnutí v řízení firmy.