Podnikatelský plán - návrh strategie firmy Centrum FotoŠkoda - Škoda, Martin; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce ukazuje na praktickém příkladě firmy Centrum FotoŠkoda aplikaci podnikatelského plánu a dalších teoretických východisek pro managery. V práci obsažená doporučení napomáhají činit kvalifikováná rozhodnutí v řízení firmy.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses