Účetnictví a financování nevýdělečných organizací - Hájková, Kateřina; Marhounová, Jaroslava; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce vymezuje neziskové organizace a jejich dělení s důrazem na jejich účetnictví a zdroje financování. Dále se zaměřuje na příspěvkové organizace a způsob jejich hospodaření. V poslední části je proveden rozbor hospodaření konkrétní příspěvkové organizace - VOŠ, SPgŠ a OA v Mostě za roky 2006 - 2008.
Vedoucí práce: Jaroslava Marhounová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; účetnictví; neziskové organizace; diplomové práce; accounting; nonprofit organizations; master's theses