Kvalita reštauračných služieb - Tatár, Dávid (2010)
Táto práca porovnáva kvalitu poskytovaných služieb v dvoch konkrétnych reštauráciách v hotelových zariadeniach v Českej republike a Veľkej Británii a pomocou znakov kvality navrhuje jej možné zlepšenia. Práca prostredníctvom najmä Ishikawovho diagramu analyzuje nedostatky v hmotnej aj nehmotnej zložke poskytovaných služieb a dáva priestor na zdokonalenie. Použitý zhodný dotazník v práci hodnotí spokojnosť zákazníkov so službami v oboch reštauráciách a pomocou ich výsledkov navrhuje elimináciu nedostatkov a možné zlepšenia kvality.