Kvalita reštauračných služieb - Tatár, Dávid; Hůlová, Marie, 1950-; Kořánová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Táto práca porovnáva kvalitu poskytovaných služieb v dvoch konkrétnych reštauráciách v hotelových zariadeniach v Českej republike a Veľkej Británii a pomocou znakov kvality navrhuje jej možné zlepšenia. Práca prostredníctvom najmä Ishikawovho diagramu analyzuje nedostatky v hmotnej aj nehmotnej zložke poskytovaných služieb a dáva priestor na zdokonalenie. Použitý zhodný dotazník v práci hodnotí spokojnosť zákazníkov so službami v oboch reštauráciách a pomocou ich výsledkov navrhuje elimináciu nedostatkov a možné zlepšenia kvality.
Vedoucí práce: Marie Hůlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses