Limity rozvoje studentské organizace Erasmus Student Network - Chládová, Martina; Pauknerová, Daniela, 1970-; Bort, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá analýzou limit rozvoje studentské organizace Erasmus Student Network (ESN) na národní úrovni České republiky. V teoretické části práce je rozebrána problematika neziskových organizací a specifik souvisejících zejména s dobrovolnictvím, motivací a stimulací členů studentských a mládežnických organizací. Empirická část je poté zaměřena na fungování ESN a analýzu limit spojených především s motivací, spokojeností a vnímáním příslušnosti k mezinárodní síti studentských spolků. V práci je využito nejen studia literárních pramenů, aktuálních internetových zdrojů i interních dokumentů organizace, ale také poznatků získaných během rozhovorů s reprezentanty a vlastní zkušenosti.
Vedoucí práce: Daniela Pauknerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; motivace; dobrovolnictví; neziskový sektor; diplomové práce; motivation (psychology); voluntarism; nonprofit sector; master's theses