Přijímací řízení auditorských a poradenských firem - Boháč, Radim; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této bakalářské práce je charakteristika veškerých postupů, spojených s přijímacím řízením auditorských a poradenských společností. Tato práce se zaměřuje na jednotlivé fáze přijímacího řízení z pohledu uchazeče a uvádí také určitá doporučení a upozornění. Celou práci lze rozdělit do dvou částí. Teoretická část nám poskytne ucelený přehled o fázích, přípravě a podkladech k přijímacímu řízení. Tato část se věnuje problematice životopisu, motivačního dopisu, assessment centre, písemných testů a přijímacích pohovorů. Obsahem praktické části je podrobný popis průběhu přijímacího řízení u poradenské společnosti KPMG ČR. Závěrečná kapitola porovnává přijímací řízení s jinou, výrazně menší poradenskou firmou.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; přijímací řízení; bakalářské práce; employee selection; bachelor's theses