Cenové hladiny a parita kupní síly v dlouhém období - Saparov, Pavel; Klosová, Anna, 1942-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce pojednává o udržitelnosti parity kupní síly v dlouhém období. Vliv relativních změn cenových hladin na skutečnou změnu v PPP. V práci je pojedáno o samotné teorii parity kupní síly jak v absolutní, tak i v relativní verzi. Obsahuje reálný kurz ve statickém vyjádření a rozšiřujeme model směnných kurzů, aby obsahoval i vliv monetaristických faktorů.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses