Vstup Slovenska do Eurozóny - Ličák, Jakub (2010)
Cieľom tejto bakalárskej práce rozdelenej do štyroch kapitol je predovšetkým priblížiť a zhodnotiť proces prijímania eura na Slovensku. Jadro práce predstavuje štvrtá kapitola, v ktorej vychádzajúc zo štatistických údajov z roku 2009 podrobne analyzujem dopady zavedenia eura na slovenskú ekonomiku.