Vstup Slovenska do Eurozóny - Ličák, Jakub; Klosová, Anna, 1942-; Kunz, Vilém; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cieľom tejto bakalárskej práce rozdelenej do štyroch kapitol je predovšetkým priblížiť a zhodnotiť proces prijímania eura na Slovensku. Jadro práce predstavuje štvrtá kapitola, v ktorej vychádzajúc zo štatistických údajov z roku 2009 podrobne analyzujem dopady zavedenia eura na slovenskú ekonomiku.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Slovensko; bakalářské práce; Slovakia; bachelor's theses