Špecifiká trhu Arabských emirátov a obchodné vzťahy s ČR - Dučayová, Miroslava; Klosová, Anna, 1942-; Gullová, Soňa; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalárska práca približuje špecifiká trhu Spojených arabských emirátov a obchodné vzťahy s ČR. Hlavnou myšlienkou nie je len zameranie sa na ekonomický vývoj krajiny ale tiež poukázanie na špecifiká jednotlivých emirátov a na zaujímavé projekty, ktoré sa v nich realizujú. Práca takisto rozoberá kultúrne špecifiká a obchodné zvláštnosti v krajine. Snaží sa definovať východiska, ktoré by mali viesť k hlbšiemu pochopeniu kultúry a poskytuje aj konkrétne rady k úspešnému obchodovaniu. Posledná kapitola práce sa bližšie zameriava na vzťahy medzi SAE a ČR, na ich východiská, aktuálne obchodné vzťahy a definuje aj príležitosti a budúce perspektívy pre českých exportérov.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Spojené arabské emiráty; bakalářské práce; United Arab Emirates; bachelor's theses