Kulturní a obchodní zvláštnosti kanadské provincie Québec - Jelínková, Jana (2009)
Cílem této práce je podat souhrnné informace o kanadské provincii Québec s důrazem na její kulturní stránku a zvyklosti obchodního styku. Práce je rozdělena do třech částí. První část je věnována obecné charakteristice území, hlavním tématem druhé kapitoly je obchodní jednání a jeho náležitosti, poslední kapitola potom pojednává o kultuře Québecu.