Kulturní a obchodní zvláštnosti kanadské provincie Québec - Jelínková, Jana; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cílem této práce je podat souhrnné informace o kanadské provincii Québec s důrazem na její kulturní stránku a zvyklosti obchodního styku. Práce je rozdělena do třech částí. První část je věnována obecné charakteristice území, hlavním tématem druhé kapitoly je obchodní jednání a jeho náležitosti, poslední kapitola potom pojednává o kultuře Québecu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Québec (provincie); bakalářské práce; Quebec (Province); bachelor's theses