Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní zvláštnosti Mosambiku - Strnad, Martin; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem mé bakalářské práce je vytvoření souhrnu informací o Mosambické republice, s hlavním zaměřením na podnikatelské prostředí a kulturní a obchodní zvláštnosti. První část práce shrnuje informace o geografii, historii, demografii, politice a hospodářství. Druhá kapitola analyzuje podnikatelské prostředí, přítomné investiční hrozby a příležitosti. Třetí část popisuje obchodní a kulturní zvláštnosti, relevantní pro potencionální obchodníky a návštěvníky. Poslední kapitola analyzuje vztahy mezi ČR a Mosambikem. Součástí práce je i obrazová příloha.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Mosambik; bakalářské práce; Mozambique; bachelor's theses