Zvláštnosti podnikatelského prostředí, obchodní a kulturní zvláštnosti - Maledivy - Samková, Barbora; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato bakalářská práce charakterizuje souostroví Maledivy z hlediska kulturního i ekonomického. Jejím cílem je analýza obchodních a kulturních zvláštností země a přiblížení těchto zvyklostí českým turistům i podnikatelům. Práce zahrnuje praktické poznatky a zkušenosti cestovních kanceláří a turistů. Zabývá se také otázkou perspektiv Malediv do budoucna.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Maledivy; bakalářské práce; Maldives; bachelor's theses