Obchodní protokol a nejčastější prohřešky proti němu v ČR - Králová, Eliška; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Smyslem práce je zorientování se v pravidlech chování v profesním životě. Naučit se, jak se vhodně obléci, ovládat umění správné konverzace, osvojit si některá společenská pravidla. Bakalářskou práci lze pomyslně rozdělit na teoretickou a praktickou část. Náplní teoretické části je teorie obchodního protokolu, která je vždy doplněna nejčastějšími prohřešky. Praktickou část tvoří zhodnocení situace v České republice na základě dotazníkového šetření, které bylo zaměřeno nejen na získání informací z oblasti obchodního protokolu, ale také na testování znalostí dané problematiky. Tato práce má být rychlým a jednoduchým vodítkem k základní a praktické etiketě v obchodě a podnikání, poskytnout případnému čtenáři ucelený přehled o dané problematice a nejčastějších prohřešcích.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses