Dopad zápisu na Zoznam UNESCO na cestovný ruch vo Vlkolínci - Hafiňáková, Jana; Netková, Jarmila; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Diplomová práca skúma vplyv a dopad na cestovný ruch a na život domácich obyvateľov Vlkolínca od jeho zápisu do Zoznamu svetového prírodného a kultúrneho dedičstva UNESCO. Tiež sa venuje charakteristike návštevníkov, regiónu a kultúrnych aktivít v danej osade.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses