Využitie networkingu v medzinárodnom obchode - Jesenská, Tatiana; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cieľom práce bolo popísať základnú funkciu využitia networkingu v praxi a priblíženie jeho najdôležitejších nástrojov. V prvej kapitole vysvetľujem názory odborníkov a špecifikujem vlastnosti, ktoré by mal úspešný networker za každých podmienok spĺňať. V druhej kapitole popisujem business networking a v tretej social networking. V štvrtej kapitole tieto dva odbory vzájomne prepájam a zamýšľam sa nad perspektívami ich súčasného a budúceho rozvoja. V poslednej kapitole podrobne rozoberám vybrané nástroje networkingu - vizitky, small talk a telefonovanie a vysvetľujem ako s ich pomocou dosahovať čo najväčšie úspechy a zisky.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; vizitky; bakalářské práce; visiting cards; bachelor's theses