Vykazování a oceňování cenných papírů podle českých účetních norem v komparaci s IFRS - Týfová, Radka (2009)
Diplomová práce je zaměřena na metody vykazování a oceňování cenných papírů. Obsahem úvodu je obecná charakteristika a definice cenných papírů. Hlavní částí práce je popis metod užívaných jak českými účetními předpisy tak i IFRS. Komparace těchto systémů v oblasti cenných papírů je uvedena na závěr.