Vykazování a oceňování cenných papírů podle českých účetních norem v komparaci s IFRS - Týfová, Radka; Ištvánfyová, Jana, 1952-; Roubíčková, Jaroslava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce je zaměřena na metody vykazování a oceňování cenných papírů. Obsahem úvodu je obecná charakteristika a definice cenných papírů. Hlavní částí práce je popis metod užívaných jak českými účetními předpisy tak i IFRS. Komparace těchto systémů v oblasti cenných papírů je uvedena na závěr.
Vedoucí práce: Jana Ištvánfyová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses