Strategická analýza podniku - Ondráčková, Pavla (2008)
V diplomové práci jsem zpracovala strategickou analýzu firmě Café Campanila, jenž je jednou ze čtyř provozoven společnosti SALE-Praha, s. r. o.. Provedla jsem vybrané externí a interní analýzy, uvedla doporučení pro budoucí vývoj podniku, a nalezla vhodnou strategii.