Strategická analýza podniku - Ondráčková, Pavla; Dvořák, Jiří; Novák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V diplomové práci jsem zpracovala strategickou analýzu firmě Café Campanila, jenž je jednou ze čtyř provozoven společnosti SALE-Praha, s. r. o.. Provedla jsem vybrané externí a interní analýzy, uvedla doporučení pro budoucí vývoj podniku, a nalezla vhodnou strategii.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; konkurenční výhoda; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; competitive advantage; master's theses