Aplikace procesního řízení v rámci České pošty, s.p. - Kolářová, Pavla; Dvořák, Jiří; Šimek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Diplomová práce je rozdělena do tří částí. Teoretická část definuje jednotlivé pojmy jako proces, procesní řízení či conrolling. Praktická část obsahuje charakteristiku podniku a analýzu současné metody kalkulace nákladů. Ve třetí části jsou navrhnuty možnosti zlepšení dané metody kalkulace nákladů.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: procesní management; controlling; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; process management; controlling; master's theses