Leasing versus úvěr - Hulíková, Hana; Kozlová, Taťána; Stejskalová, Irena, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Práce se zabývá charakteristikou finančního leasingu a spotřebitelského úvěru, způsoby jejich účtování, daňovým zatížením, odrazem operací v účetních výkazech a především pak analýzou rozdílu obou variant. Výstupem práce je stanovení, která z metod financování je výhodnější a dále pak porovnání jednotlivých druhů finančních leasingů.
Vedoucí práce: Taťána Kozlová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: management [obor dipl. práce]; finanční leasing; diplomové práce; financial leasing; master's theses