Možnosti spolufinancování podnikatelských projektů dle regionálních operačních programů - Novotná, Andrea (2008)
Cílem diplomové práce je seznámit s možnostmi získání finančních podpor pro malé a střední podnikatele a podniky. A to dle regionálních operačních programů vytvořených Evropskou unií právě na podporu podnikatelských projektů podnikatelů z tohoto dynamicky se rozvíjejícího sektoru tržního hospodářství. Diplomová práce objasňuje charakteristiku, podmínky a možnosti regionálních operačních programů a způsob a postup vypracování studie proveditelnosti jako jednoho z nejvýznamnějších hodnotících ukazatelů podnikatelských projektů přesně podle osnovy, požadavků a podmínek konkrétního regionálního programu v rámci strukturálních fondů EU.