Možnosti spolufinancování podnikatelských projektů dle regionálních operačních programů - Novotná, Andrea; Kovář, František, 1940-; Čapek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem diplomové práce je seznámit s možnostmi získání finančních podpor pro malé a střední podnikatele a podniky. A to dle regionálních operačních programů vytvořených Evropskou unií právě na podporu podnikatelských projektů podnikatelů z tohoto dynamicky se rozvíjejícího sektoru tržního hospodářství. Diplomová práce objasňuje charakteristiku, podmínky a možnosti regionálních operačních programů a způsob a postup vypracování studie proveditelnosti jako jednoho z nejvýznamnějších hodnotících ukazatelů podnikatelských projektů přesně podle osnovy, požadavků a podmínek konkrétního regionálního programu v rámci strukturálních fondů EU.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: regionální politika; podpora regionálního rozvoje; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional policy; government aid to regional development; master's theses