Mezipodnikové srovnávání - Křižková, Jana (2010)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáváním deseti textilek v České republice za časové období 2006-2008. Jsou aplikovány jedno a vícerozměrné metody mezipodnikového srovnávání a určeno pořadí společností dle každé z nich. Dále jsou podniky rožčleněny do skupin s využitím klasifikační analýzy a na závěr jsou data graficky znázorněna ve spidergramu. Diskutovány jsou výhody a nevýhody jednotlivých metod.