Mezipodnikové srovnávání - Křižková, Jana; Vávrová, Hana, 1970-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáváním deseti textilek v České republice za časové období 2006-2008. Jsou aplikovány jedno a vícerozměrné metody mezipodnikového srovnávání a určeno pořadí společností dle každé z nich. Dále jsou podniky rožčleněny do skupin s využitím klasifikační analýzy a na závěr jsou data graficky znázorněna ve spidergramu. Diskutovány jsou výhody a nevýhody jednotlivých metod.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses