Analýza spokojenosti zaměstnanců ve vybraném podniku - Havlíčková, Klára; Vinšová, Tereza; Šantora, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Práce se zabývá problematikou spokojenosti zaměstnanců v malém podniku zohledňující systém odměňování, systém motivace, možnosti kariérového růstu a pracovní vztahy v podniku. V teoretické části jsou popsány jednotlivé pojmy související s pracovní spokojeností, motivací a výkonem. Jsou zde stručně vymezeny základní teorie motivace pracovního jednání a nejdůležitější faktory, které mají vliv na pracovní spokojenost. Praktická část je zaměřena na konkrétní organizaci, ve které proběhl průzkum spokojenosti zaměstnanců, a na základě výsledků průzkumu byla navržena opatření vedoucí ke zlepšení situace v organizaci.
Vedoucí práce: Tereza Vinšová
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: pracovní motivace; pracovní spokojenost; výkonová motivace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employee motivation; job satisfaction; achievement motivation; master's theses