Strategická analýza podniku - Šiklová, Veronika; Kovář, František, 1940-; Novák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
V práci bude provedena strategická analýza podniku skládající se jak z vnitřní tak vnější analýzy prostředí. Cílem je vyvodit a aplikovat z této analýzy možnou strategii analyzované firmy.
Vedoucí práce: František Kovář
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; interní analýza; externí analýza; SWOT analýza; PEST analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses