Ocenění koncernu Philip Morris ČR - Dvořák, Petr (2010)
Cílem práce je zjistit hodnotu koncernu Philip Morris ČR při stávajícím využití ke dni 1. ledna 2009. Za tímto účelem je provedena strategická analýza, finanční analýza a sestaven finanční plán pro období let 2009-2019. Netržní výnosová hodnota vlastního kapitálu koncernu Philip Morris ČR k 1. lednu 2009 činí 12 405 mil. Kč.