Ocenění koncernu Philip Morris ČR - Dvořák, Petr; Mařík, Miloš, 1947-; Hejduková, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem práce je zjistit hodnotu koncernu Philip Morris ČR při stávajícím využití ke dni 1. ledna 2009. Za tímto účelem je provedena strategická analýza, finanční analýza a sestaven finanční plán pro období let 2009-2019. Netržní výnosová hodnota vlastního kapitálu koncernu Philip Morris ČR k 1. lednu 2009 činí 12 405 mil. Kč.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses