Optimalizace systému zaměstnaneckých výhod ve společnosti Brown-Forman Czech & Slovak Republics, s.r.o. - Tůma, Martin (2010)
Teoreticko-metodologická část: teorie pracovní motivace,benefity a daňová problematika, tržní trendy Aplikační část: společnost Brown-Forman,charakteristika trhu s lihovinami v ČR, analýza systému zaměstnaneckých výhod společnosti Brown-Forman, mezipodnikové srovnání, optimalizace systému benefitů. Závěr a doporučení pro management.