Optimalizace systému zaměstnaneckých výhod ve společnosti Brown-Forman Czech & Slovak Republics, s.r.o. - Tůma, Martin; Dvořáková, Zuzana, 1960-; Kleibl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Teoreticko-metodologická část: teorie pracovní motivace,benefity a daňová problematika, tržní trendy Aplikační část: společnost Brown-Forman,charakteristika trhu s lihovinami v ČR, analýza systému zaměstnaneckých výhod společnosti Brown-Forman, mezipodnikové srovnání, optimalizace systému benefitů. Závěr a doporučení pro management.
Vedoucí práce: Zuzana Dvořáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses