Marketingová komunikační strategie pro projekt rehabilitačního centra společnosti Herbita - Havlová, Hana; Hesková, Marie, 1948-; Kavalírek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Tato diplomová práce zpracovává marketingovou komunikační strategii nově vzniklého relaxačního centra v Praze. Cílem projektu je vybudovat zařízení, které pomůže lidem uspokojit jejich nároky v péči o své zdraví a svůj vzhled a přinést jim chvíle relaxace a uvolnění. Cílem této diplomové práce je navrhnout vhodnou marketingovou strategii, která má v první etapě, před zahájením provozu, za cíl především informovat potenciální zákazníky o nově vznikajícím pracovišti, prezentovat jim nabídku jeho služeb a motivovat je k první návštěvě. V druhé etapě, krátkou dobu po zahájení provozu relax centra, jde o vybudování preference služby u zákazníka a soustavné připomínání nabídky služeb
Vedoucí práce: Marie Hesková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický marketing; služby; management [obor dipl. práce]; relaxační centra; diplomové práce; strategic marketing; service industries; master's theses