Problém nezamestnanosti na Slovensku - Trelo, Richard; Dvořák, Pavel, 1948-; Vopátek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Zmyslom tejto práce je preskúmanie problematiky nezamestnanosti na Slovensku v rokoch 2001 až 2009. Zameral som sa na popis nezamestnanosti v tomto období, na príčiny jej vzniku, analýzu jednotlivých ukazateľov a vzťahy medzi nimi, na kladné či záporné dopady zmeny nezamestnanosti, a na opatrenia zníženia miery nezamestnanosti. V závere som ponúkol vlastný pohľad na túto problematiku.
Vedoucí práce: Pavel Dvořák
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: nezaměstnanost; Slovensko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; unemployment; Slovakia; master's theses