Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Procházková, Věra; Karásková, Hana; Šatková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Cílem této práce je rozbor jednotlivých používaných nástrojů marketingového mixu ve firmě ESAB VAMBERK, s.r.o. a zhodnocení vhodnosti jejich užití. Dalším úkolem je uvést návrhy na zlepšení a případně možný způsob jejich řešení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; ceny; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; prices; distribution of goods; bachelor's theses