Mezipodnikové srovnání stavebních podniků - Dvořáková, Lucie (2010)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáním vybraného segmentu stavebních podniků v letech 2006 až 2008. Hodnotí vzájemné finanční postavení podniků se specializací na dopravní stavby za použití jednokriteriálních i vícekriteriálních metod, rozčleňuje podniky do skupin pomocí klasifikační metody a definuje přednosti a nedostatky v oblasti jejich finančního řízení.