Mezipodnikové srovnání stavebních podniků - Dvořáková, Lucie; Vávrová, Hana, 1970-; Kopalová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá mezipodnikovým srovnáním vybraného segmentu stavebních podniků v letech 2006 až 2008. Hodnotí vzájemné finanční postavení podniků se specializací na dopravní stavby za použití jednokriteriálních i vícekriteriálních metod, rozčleňuje podniky do skupin pomocí klasifikační metody a definuje přednosti a nedostatky v oblasti jejich finančního řízení.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; stavebnictví; diplomové práce; construction industry; master's theses