Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Pátková, Andrea; Karásková, Hana; Šorfová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem mé bakalářské práce je charakterizovat společnost Autobenex, spol. s.r.o. Provést analýzu jednotlivých nástrojů marketingového mixu, zhodnotit jejich současný stav a případně navrhnout doporučení, které by vedla ke zlepšení situace ve společnosti.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; reklama a propagace; služby; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketingová komunikace; marketing; advertising; service industries; bachelor's theses; communication in marketing