Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Karlíková, Monika; Karásková, Hana; Vostrý, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je charakterizovat zvolenou firmu, analyzovat jednotlivé nástroje marketingového mixu, to znamená její produkt, cenovou politiku, marketingovou komunikaci a distribuci. Dále zhodnotit užití těchto nástrojů, případně navrhnout zlepšující doporučení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; reklama a propagace; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; marketing; advertising; distribution of goods; bachelor's theses