Analýza nástrojů komunikačního mixu ve zvolené firmě - Palátová, Jana (2009)
Bakalářská práce analyzuje současně používané nástroje komunikačního mixu ve vybrané společnosti, výzkum mezi obyvateli a následně hodnotí a navrhuje opatření, která se týkají oblasti sponzoringu a dárcovství.