Analýza nástrojů komunikačního mixu ve zvolené firmě - Palátová, Jana; Karásková, Hana; Kopečková, Drahomíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce analyzuje současně používané nástroje komunikačního mixu ve vybrané společnosti, výzkum mezi obyvateli a následně hodnotí a navrhuje opatření, která se týkají oblasti sponzoringu a dárcovství.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; reklama a propagace; marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; komunikační mix; bakalářské práce; marketing; advertising; communication in marketing; bachelor's theses