Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Dvořáková, Vendula (2009)
Cílem práce je stručně charakterizovat podnik, provést situační analýzu, popsat současné využívání nástrojů marketingového mixu, zhodnotit je a případně navrhnout opatření k jejich zlepšení.