Analýza nástrojů marketingového mixu ve zvolené firmě - Dvořáková, Vendula; Karásková, Hana; Strašíková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je stručně charakterizovat podnik, provést situační analýzu, popsat současné využívání nástrojů marketingového mixu, zhodnotit je a případně navrhnout opatření k jejich zlepšení.
Vedoucí práce: Hana Kalinová
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: marketing; výrobky; distribuce zboží; management [obor bakal. práce]; PEST analýza; marketingový mix; SWOT analýza; bakalářské práce; marketing; commercial products; distribution of goods; bachelor's theses