Stratégie podnikania v Číne - Havrilová, Lucia; Pichanič, Mikuláš, 1942-; Martinez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Hlavným cieľom mojej práce je zhodnotiť a analyzovať podmienky vstupu na čínsky trh, súčasný stav čínskej ekonomiky a pozíciu krajiny vo svetovej ekonomike v 21. storočí, definovať problémy a riziká vstupu na čínsky trh a analyzovať oblasti podnikania, ktoré sa javia ako perspektívne pre vstup zahraničnej firmy na čínsky trh. V práci tiež popisujem základné kultúrne odlišnosti, ktoré ovplyvňujú obchodné vzťahy medzi čínskymi a zahraničnými partnermi. Ďalej charakterizujem postavenie a stratégiu vybranej spoločnosti na čínsky trh a jej SWOT analýzu.
Vedoucí práce: Mikuláš Pichanič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; Čína; diplomové práce; China; master's theses