Strategická analýza - Valentová, Sylva (2010)
Předmětem práce je strategická analýza podniku z kategorie malých podniků, působícího v elektrotechnickém odvětví. Cílem práce je identifikace příležitostí a hrozeb z okolí podniku, silných a slabých stránek podniku, syntéza a formulace doporučení pro strategii podniku na základě poznatků zjištěných strategickou analýzou. Práce je členěna do dvou částí, a to do teoreticko-metodologické části a do části aplikační.