Strategická analýza - Valentová, Sylva; Krause, Josef, 1978-; Exner, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Předmětem práce je strategická analýza podniku z kategorie malých podniků, působícího v elektrotechnickém odvětví. Cílem práce je identifikace příležitostí a hrozeb z okolí podniku, silných a slabých stránek podniku, syntéza a formulace doporučení pro strategii podniku na základě poznatků zjištěných strategickou analýzou. Práce je členěna do dvou částí, a to do teoreticko-metodologické části a do části aplikační.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; elektrotechnický průmysl; diplomové práce; electrotechnical industry; master's theses